Webinar: Slik forbereder du virksomheten på likelønnsdirektivet

Webinar: Slik forbereder du virksomheten på likelønnsdirektivet

 

Er din virksomhet klar for likelønnsdirektivet som inntreffer det norske markedet innen juni 2026? EU-direktivet er på vei inn i det norske markedet, og det er på tide å forstå hvordan dette vil påvirke deg og din organisasjon. Alle som jobber med HR, og alle ledere vil bli berørt av likelønnsdirektivet i årene fremover. Å sette i gang planer for å sikre en sømløs overgang er nøkkelen. I dette webinaret gjennomgår vi sammen med Sysarb hvordan du kan forberede deg.

Vi inviterer deg til et webinar der våre eksperter på Pay Transparency fra Sysarb vil dele innsikt, beste praksis og strategier for å forberede din virksomhet på en sømløs og effektiv måte. Webinaret vil dekke:

  • Forståelse av likelønnsdirektivet: Vi bryter ned direktivets innhold og krav, og gir deg klarhet i hva du må gjøre.
  • Løsninger og beste praksis: Våre eksperter vil dele praktiske tiltak og strategier for å redusere lønnsforskjeller og fremme likestilling i din virksomhet.
  • Lønnskartlegging og analyse: Vi viser deg hvordan du kan gjennomføre en effektiv lønnskartlegging og hvordan du kan bruke dataene til å identifisere og adressere eventuelle ulikheter.
  • Tiltak og handlingsplaner: Lær hvordan du kan utvikle en handlingsplan som vil sette deg på vei til å oppnå likelønn i organisasjonen.
  • Overholdelse av regelverket: Vi vil veilede deg gjennom hvordan du kan sikre at din virksomhet følger de nødvendige lover og forskrifter.
  • Interaktivt spørsmål og svar: Få sjansen til å stille spørsmål og få ekspertråd direkte fra vårt team.

Dette webinaret er ideelt for HR-ledere, ledere, og alle som ønsker å forberede sin virksomhet for fremtiden og samtidig støtte likestilling og mangfold.

Dato og tid: 7.desember kl. 10:00-10:45

Bli med oss på dette webinaret som vil hjelpe deg med å ta de riktige skrittene mot en mer likestilt og fremtidsrettet virksomhet. Registrer deg i dag for å sikre din plass!

Daniel Edenholm

Daniel Edenholm

Pay Transparency Expert, Sysarb

Pål Kristian Eggen

Pål Kristian Eggen

Co-founder & Strategic Business Manager, 4human

.