Vi er 4human – We simplify and improve

Vi jobber hardt for å forenkle og forbedre norske og internasjonale arbeidsplasser gjennom leveranser av skybaserte løsninger innenfor HRM, og HMS/Kvalitetsstyring. For mange er 4human deres digitale HR- eller HMS/Kvalitets-assistent. For andre er 4human deres første interaksjon med arbeidsdagen gjennom en enkel pålogging på sitt skybaserte skrivebord. Flere hundretusen brukere forbinder oss med selskapet som leverer effektive reisesystemer for deres bedrift, slik at de ikke trenger å bruke unødvendig tid på manuelle aktiviteter.

Mer enn 300.000 ansatte hos våre kunder har en forenklet og forbedret arbeidsdag ved hjelp av våre skybaserte løsninger. Vi har betydelig vekst med mer enn 2.000 kunder i alle størrelser og bransjer i offentlig og privat sektor, nasjonalt og internasjonalt.

4human tilbyr løsninger som er alltid tilgjengelige – uansett hvor du er. Dette gir deg som kunde mange fordeler: stabilitet, godt for miljøet, fleksibilitet, skalerbarhet, tilgjengelighet og brukervennlighet.

Vi ser fremover – er teknologisk innovative, og bygger tillit og leverer kvalitet i det vi gjør. Derfor seiler vi i medvind.

Vårt mål er å forenkle og forbedre kundens arbeidsdag. Dette fanges opp i vår tagline: We simplify and improve!

 

Våre selskaper

  • 4human(du er her)
  • 4human HRM
  • 4human TQM

Ledelsen i 4human
Ledelsen i 4human har mange års erfaring, er dyktige og brenner for det de gjør. Les mer om ledelsen her: https://4human.no/ledelse

Vår forretningside og verdier

Siden oppstarten i 1956 har vi tenkt fremover, vi har aldri stått på stedet hvil. En av årsakene til at vi er her i dag er våre kunder som hele tiden utfordrer og utvikler oss, våre ansatte og ikke minst våre kjerneverdier: Kvalitet, tillit og fremtidsrettet.

Målet for alle våre forretningsområder er å gjøre våre kunders ledere og medarbeidere bedre, ved bruk av digitalisering og informasjonssystemer.

Vi har lært og erfart at vi hele tiden må endre oss for å henge med og det har vi gjort i mer enn 60 år. Les mer om vår historie her.

Jobbe med oss?

Vi søker etter ansatte som deler vår visjon, våre verdier og som er ledende innenfor sitt fagfelt. Våre ansatte spiller hverandre gode og trigges av å lykkes sammen med andre.

Kunne du tenke å jobbe med salg, som konsulent, utvikler eller support? Se om vi har noen stillinger ledig. Se våre stillingsannonser her: https://www.4human.no/karriere/

Finner du ikke drømmejobben? Send oss en generell søknad til: post@4human.no

 

Hva skjer i 4human?

Våre aktualiteter: https://www.4human.no/aktuelt/

4human HRM: https://www.4humanhrm.no/blogg/

4human TQM: https://www.4humantqm.no/blogg/

4human er en ledende Software-tech leverandør som tilbyr HRM- og Kvalitetsstyrings systemer med tilhørende konsulenttjenester.

KONTAKT OSS

   post@4human.no
   33 39 80 00
   Stensarmen 16,
3112 Tønsberg
   Postboks 2205,
3103 Tønsberg