Karriere

Karriere
karriere

4human er Norges ledende SW-tech hus innen HR og kvalitetsledelsessystemer med mer enn 1.500 kunder og 300.000 brukere av våre løsninger.

Vi vokser og søker mange nye kolleger som kan være med på reisen for å forenkle og forbedre arbeidsdagen for ansatte og leder i norske og internasjonale virksomheter.

Vi selger både direkte og gjennom vårt profesjonelle partnerapparat som Visma, Azets, Vitari, Amesto, Columbi, Virke med flere.

Vi leter nå etter flere hyggelige og motiverte kolleger som kan utfylle disse rollene:

Head of Marketing, HRM

Vi søker etter en strategisk og operativ Head of Marketing for alle våre selskaper. Du må være hands-on, og ha god kjennskap på flere områder innen markedsføring som innholdsproduksjon, strategisk og teknisk SEO, SoMe, Paid Ads, CRM, grafikk og video. Du vil også ha ansvaret for å lose gjennom potensielle kunder gjennom ønskede konverteringspunkter på våre landingssider som øker leads til selskapet.

Senior SW-selger, HRM

Du skal drive direkte salg til nye kunder som ser viktigheten av å satse på sine ansatte.

Product Marketing Specialist, HRM

Du skal ha ansvar for intern og ekstern; lansering/opplæring knyttet til ny funksjonalitet, tekst/presentasjonsmateriell/video, planer knyttet til lansering av nye moduler og funksjonalitet, prismodeller og strategier, jobbe tett med Salg og Marketing, bindeledd mellom Produkt/utvikling, Salg og Leveranse. Du har gode kommunikasjonsevner skriftlig og muntlig, og er gjerne godt kjent med grafiske designverktøy.

Senior Leveranskonsulenter, HRM

Du skal drive rådgivning, Implementering, gjennomføring av kurs og opplæring, leveransekoordinering og prosjektledelse, spesifikasjon og kvalitetssikring av våre innovative skybaserte HR løsninger.

IT konsulenter integrasjoner

Du skal styrke vårt integrasjonsteam og du skal sørge for at digitale løsninger samhandler godt gjennom gode integrasjoner. Du bør ha grunnleggende forståelse i JavaScript, web services (SOAP/Rest), XML, JSON, Payara/Glassfish, evt også Azure DataFactory.

Tech-lead integrasjon, HRM

Rådgivning, veiledning og kvalitetssikring ved innføring av nye integrasjoner, bidra til gode spesifikasjoner og beskrivelser, Koordinere aktivitetene i integrasjonsteamet, hands-on. 

Tech-lead utvikling, HRM

Vi søker erfaren Tech- Lead som vil få en nøkkelrolle i selskapets fremtidige utvikling av Norges beste HRM system, og som virkelig er klar for å gjøre en innovativ reise som utvikler og leder. 

Utviklere, HRM

Vi søker utviklere som ønsker å være sentrale i utviklingen av fremtidens HRM-system (SaaS)- både Frontend, Backend og Fullstack er relevant. 

UX/UI designer, HRM

Vi ser etter deg som evner å sette brukeren i fokus og kan løse komplette designoppgaver. Som vår UX/UI designer vil du være en stor bidragsyter inn i vårt nye HRM-system.

Senior Softwareutvikler .Net, TQM

Senior erfaring med .NET. Ledende rolle i vårt utviklingsteam, videreutvikle vår SaaS-baserte løsning, utvikle plattformen og produktet ytterligere. Du vil jobbe hands-on med utvikling, og løse små og store utfordringer alene og i team.….

Systemutvikler .Net, TQM

Høres begreper som NET framework, NETCore, NHibernate, JQuery, MSSQL, RabbitMQ eller Azure AD (Graph) kjent ut? Da oppfordrer vi deg til å søke. Vi ser i førsteomgang etter personer med flere års erfaring, men vi oppfordrer også utviklere med mindre erfaring til å kontakte oss.

DevOps Utvikler, TQM

Vi søker etter en dyktig og erfaren DevOps Engineer som ønsker å bli en del av vårt team i en spennende reise for å videreutvikle vår monolittiske ASP.NET-applikasjon til en moderne, tjenesteorientert arkitektur på Azure. 

Systemdrift og Teknisk support, TQM

Liker du å forbedre og optimalisere prosesser og systemer? Å yte god service gjennom nær dialog med dine kolleger? Da bør du lese videre. Vi ser etter deg som har erfaring fra systemdrift og teknisk support av skytjenesteløsninger. Vi tror også at du bør ha erfaring med å bygge komplekse databasespørringer for analyse og prosessering av data, og at du har kjennskap til utvikling av kommunikasjon med REST-API.

Selger / Sales Executive, TQM og QM365

Vi ser etter deg som har noen års erfaring med oppsøkende salg, og som trives med å drive salgsprosesser fra begynnelse til slutt. Du har jobbet med SW-salg tidligere, har erfaring med løsningssalg, og forstår verdien av å ha rett programvare som løser kundens utfordringer.

Rådgiver informasjonssikkerhet, TQM og QM365

I denne rollen skal du bistå kunder med implementering av ISO 27001, sikkerhet og digital forvaltning. Du skal også delta i relevante sikkerhetsfora internt i konsernet som selskapets sikkerhetskoordinator. Vi ser for oss at du har god erfaring innen risikoarbeid etter rammeverk som ISO 27005, 31000, NS5814 eller tilsvarende. Du innehar også kjennskap. til relevante lover, forskrifter, standarder og god praksis innenfor fagområdet informasjonssikkerhet.

Bid Manager, SW-tech selskapene

Du får lede prosessen med alle større tilbud og anbud for SW-tech selskapene i konsernet, utarbeide tilbud og forhandlinger, rammeavtaler og avrop til offentlig sektor, internt anker rundt SSA-rammeverket.

Finner du ikke drømmejobben?

Finner du ikke drømmejobben? Frykt ikke. Vi har klare vekstambisjoner og har planer om å ansette flere dyktige og hyggelige kolleger. Kontakt oss for en koselig og uformell prat.

Vi heter 4human av flere årsaker – vi bryr oss om mennesker, våre egne ansatte, kundenes ansatte og partneres ansatte. Vi er opptatt av mangfold og har en høy kvinneandel på mer enn 40% og ønsker en enda flere kvinner. En 50/50 fordeling er vårt mål!