Rask og kostnadseffektiv LMS med 4human

LMS (også kjent som e-læring og mikrolæring) i 4human’s HR-system kan lages raskt og kostnadseffektiv, og de ansatte kan ta kursene når og hvor de ønsker. Kursene kan inneholde bilder, tekst, video og lenker til andre systemer og nettsteder. Ønsker du å teste dine ansatte etter endt kurs kan du lage en tilhørende quiz. Leder kan følge med på sine ansattes progresjon.

Hvorfor bruke 4humans LMS plattform?

Du kan lage et læringsprogram med en serie kurs og quiz for å drive med kontinuerlig kompetanseheving på dine ansatte. Lag så mange programmaler du ønsker – tilpass gjerne malene til ulike avdelinger og stillingstyper.

LMS

Viktige funksjoner med 4humans LMS plattform

 • Moderne brukergrensesnitt
 • Kurs og quiz inkludert
 • Engasjer dine ansatte digitalt
 • Åpen “læringskanal” for dine ansatte
 • Legg inn enkelt bilde, tekst og video
 • God oversikt på progresjon
 • Knytt kurs/quiz til kompetansetyper
 • Gjennomføring hvor og når som helst
 • «Fortsett der du slapp» funksjonalitet

4human, Wittario og e-læring

4human har inngått samarbeid med start-up selskapet Wittario. Målet med avtalen er å engasjere ansatte med aktiviserende og morsomme oppgaver via mobilspill. Med Wittario’s plattform kan du velge over 400 spill fra deres eksisterende spillbibliotek, eller du kan lage egne oppgaver og spill via tekst, bilder og video. Et eksempel på et slikt spill er et distansespill, hvor leder plasserer digitale oppgaver eller poster på et kart. Ansatte leter seg frem til de ulike postene, hvor de etter x antall meter blir bedt om å løse forskjellige oppgaver. Dette kan være oppgavetyper i form av spørsmål, undersøkelser, foto eller video.
lms

Hva er LMS?

LMS er en forkortelse for Learning Management System. E-læring er en forkortelse for elektronisk læring og kjennetegnes ved at den gjøres på nett eller digitalt.

Hvem trenger LMS?

Alle som vil jobbe strategisk og effektiv med kompetanseutvikling bør ha e-læring som en del av sin kompetanseplan. Dagens trend med hjemmekontor gjør det helt essensielt for mange virksomheter. Dette sparer virksomheten og den ansatte for reise, tapt arbeidstid og kostnader.

LMS i praksis

Som alle læringsprogram burde det tilpasses til den enkelte ansatte. En godt utarbeidet kursportal gir deg fleksibilitet til å tilpasse læringsprogram etter behov. Kursene kan selvfølgelig gjenbrukes og er med på å effektivisere den kontinuerlige opplæring som bør finne sted i din virksomhet. E-læring og mikrolæring bør anvendes tidlig i en onboardingsprosess. Forskning viser at nyansatte er mer mottakelig for å lære seg nye ting tidlig i arbeidsforholdet, da er motivasjonen relativt høy. Det er en fin måte å introdusere den nyansatte for organisasjonen og organisasjonskulturen. Generasjon Y viser tendenser til å ville jobbe for selskaper som har en digital strategi. Ved å benytte e-læring viser du at ditt selskap også henger med i det digitale-løpet. E-læring oppleves som mer underholdende fremfor det tradisjonelle kurset for mange. The Allied Workforce Mobility Survey indikerer at turnover er ekstremt høy de første 12 månedene i arbeidsforholdet. Ved å anvende gøyal og moderne e-læring kan du redusere turnoverstatestikken i din virksomhet.

E-læring kurs for nyansatte

Nyansatte skal igjennom mye opplæring før prøvetiden er over. Hvorfor ikke begynne med introduksjon til ny arbeidsplass før de har første dag på jobb? Kurs og quizer kan enkelt settes inn som en del i 4humans pre- og onboardingsprogram.

Ta e-læringskurs rett fra mobilen

Man kan enkelt sette opp e-læringskurs i skyløsningen. Dette gjør det mulig for leder å utarbeide nytt kursmaterie, uavhengig om man sitter på hytta eller på bussen. Sett gjerne disse kursene inn i de ulike læringsprogrammene, og pre- og onboardingsprogrammene. Alle kursene kan enkelt tas fra enhver enhet, der hvor det passer den ansatte best. Om det er fra mobiltelefonen eller laptopen i fanget på kvelden.

Fordeler med LMS

 • Gjør læring gøy
 • Enkelt å lage
 • Slipp unødvendige kostander og reising