Webinar: Utnytt potensialet i dine HR-data for en forenklet hverdag

Webinar: Utnytt potensialet i dine HR-data for en forenklet hverdag

Er du lei av å være en datajeger i jungelen av forskjellige systemer for å sette sammen manuelle rapporter? Mangler du innsikt fra dine HR-data for å ta gode beslutninger? Å jobbe datadrevet og innsiktsbasert blir stadig mer viktigere i HR. 

Se webinaropptak der vi utforsker hvordan du kan utnytte potensialet i dine HR-data for å skape en enklere og mer effektiv hverdag. Vår ekspert på HR-analyse området, Øivind Hunsrød tar deg i gjennom mulighetene som finnes i dine HR-data.

Vi går gjennom: 

  • Grunnleggende fordeler og fakta om HR-analyse: Lær hvordan HR-analyse kan bidra til å forenkle og forbedre HR-prosesser, og få innsikt i hvordan dette kan gi verdi for din virksomhet.
  • Kundebehov i markedet: Utforsk hvilke behov og utfordringer våre kunder står overfor når det gjelder HR-analyse, og hvordan man kan møte disse behovene.
  • Muligheter: Oppdag mulighetene som ligger i å utnytte dine HR-data på en mer effektiv måte, og hvordan du kan ta dine HR-prosesser til neste nivå.
  • Q&A

Dette webinaret er ideelt for HR-ledere, ledere, og alle som ønsker å forberede sin virksomhet for fremtiden og samtidig vil ta datadrevne beslutninger.

.
Picture of Øivind Hunsrød

Øivind Hunsrød

Business Manager, 4human

Picture of Samuel Andersson

Samuel Andersson

Sales Director, 4human