Slik ble Blomsterringen heldigitale på HR og lønn

Slik ble Blomsterringen heldigitale på HR og lønn

Blomsterringens heldigitale reise med 4human HRM, som ble implementert tidlig på aret 2022 har ikke bare forenklet, men totalt transformert HR-prosessene, og har skapt positive verdier som både Blomsterringen og 4human kan være stolte av.

Om Blomsterringen

Blomsterringen er Norges største blomstergrossist for omsetning av blomster og planter. De leverer til dagligvarehandel, gartnerier, hagesentre og blomsterhandlere i hele Norge. Blomsterringen er opp mot 170 faste ansatte fordelt på 6 avdelinger rundt om i landet.

Behov for heldigitalisering av HR-prosesser

Før implementeringen av 4human HRM var Blomsterringen i en verden av papirarbeid, og hadde et behov for å gå fra papir til heldigitale HR-prosesser. Ansettelsesprosessen var tidkrevende, overgangen mellom HR og lønn var kompleks, og dokumentasjonen var utfordrende. Det var på tide å modernisere og forenkle.

En smidig overgang til digital forenkling og forbedring med 4human HRM

4human, og systemet 4human HRM ble valgt etter en grundig undersøkelse gjort for passende løsning tilpasset Blomsterringen for å svare opp deres utfordringer, hvor integrasjonen med Visma Payroll ble en nøkkelkomponent i transformasjonen. Resultatet? Gode og effektive HR-prosesser som nå har gjort Blomsterringen fullstendig digitale.

Verdien for Blomsterringen

«Etter å ha tatt i bruk 4human HRM har det blitt enklere å overholde regler, og arbeidsflyten og HR-prosessene i hverdagen ble mye bedre. Det vil si at det skaper en masse verdi ute i min organisasjon, ikke kun hos meg, men også hos våre medarbeidere og ledere som har fått sin hverdag forenklet.» – Nina Botten, Personalsjef i Blomsterringen.

  • Ansettelsesprosessen forenklet: Gjennom enkel og brukervennlig funksjonalitet har ansettelsesprosessen blitt en sømløs opplevelse.
  • Effektiv overgang mellom HR og lønn: En mer effektiv og trygg overgang har skapt en mer sikker arbeidsflyt.
  • Selvbetjening: Med selvbetjeningsfunksjonalitet har ansatte enkelt kunnet håndtere endringer som adresse, kontonummer, og pårørendeopplysninger.
  • Onboarding og Offboarding: Program for onboarding og offboarding har gitt en strukturert og optimal introduksjon for nye ansatte og en smidig prosess ved avslutning.
  • Medarbeidersamtaler og oppfølging: Gjennom dedikerte funksjoner har Blomsterringen styrket kommunikasjonen og oppfølgingen med ansatte.
  • Dokumentasjonsprosess forenklet: Prosessen med å dokumentere viktige hendelser er nå enklere og mer strømlinjeformet.
  • Ledere har nødvendig informasjon: Ledere har nå all nødvendig informasjon tilgjengelig på et øyeblikk, noe som gir bedre beslutningsgrunnlag.
  • Kurs, publikasjoner; Blomsterringen har nå en sentral plattform for kurs som gir en rik og oppdatert ressursbase for de ansatte.

Blomsterringen har tatt et stort steg mot fremtidens arbeidsplass med 4human HRM. Fra å redusere papiravhengigheten til å styrke kommunikasjonen og effektivisere prosessene, er det en historie om suksess, innovasjon og verdiskapning.

Takk til Blomsterringen for valget av 4human som deres HR-partner. Vi ser frem til å fortsette denne reisen sammen og skape enda mer verdi i tiden som kommer!

"Med 170 faste ansatte og cirka 250 lønnsslipper hver måned, har 4human HRM effektivisert vår daglige drift."
Nina Botten, Personalsjef
Blomsterringen

Del innlegg:

Vi i 4human leverer moderne og skybaserte HR-systemer, og har en av de mest komplette, funksjonsrike og integrasjonsvennlige HRM-løsningene i Norge. Konsernet leverer også kvalitet- og styringssystemer for HMS. Vi i 4human jobber for å forenkle og forbedre din jobbhverdag.

Vårt motto: Vi setter mennesket i sentrum!

Ta kontakt med oss

* Ditt personvern er viktig for oss. Du kan når som helst trekke samtykke tilbake og endre dine e-post preferanser.

Vi i 4human leverer moderne og skybaserte HRM- og kvalitetsstyringssystemer med tilhørende konsulenttjenester. Vi jobber for å forenkle og forbedre din hverdag.

Vårt motto: Vi setter mennesket i sentrum!

Ta kontakt med oss

* Ditt personvern er viktig for oss. Du kan når som helst trekke samtykke tilbake og endre dine e-post preferanser.