4human styrker satsingen på spillbasert læring med Wittario

4human styrker satsingen på spillbasert læring med Wittario

4human har inngått en eksklusiv avtale i HR markedet med start-up selskapet Wittario, som benytter GPS- og AR-teknologi til å formidle læring utendørs. Målet med samarbeidet er å styrke satsingen på spillbasert læring, hvor Wittario’s plattform skal være en åpen læringskanal for alle ansatte.

– 4human er den ledende leverandøren av HR-systemer i det norske markedet og leverer løsninger hvor læring er et viktig element i onboarding, kulturbygging og ikke minst videreutvikling av de ansatte. Samarbeidet med Wittario sikrer ytterligere en dimensjon og verdi i læringsdelen i vårt tilbud til markedet og våre kunder, sier administrerende direktør, konsern i 4human, Bjørnar T. Andersen.

Samarbeidet ble lansert under Peopletech konferansen i regi av Computerworld hvor alle utstillere benyttet løsningen i et innovativt rebusløp som engasjerte alle deltakerne.

Engasjere ansatte med aktiviserende og morsomme oppgaver

Samarbeidet vil fokusere på å engasjere ansatte med aktiviserende og morsomme oppgaver via mobilen. Med Wittario’s plattform kan du velge ønsket spill fra deres eksisterende spillbibliotek, eller du kan skape begeistring ved å lage egne oppgaver og spill via tekst, bilder og video.

– Wittario ser frem til å samarbeide med 4human om å skape positive synergier på tvers av våre plattformer for våre felles kunder. Når Wittarios spillbaserte læringsplattform møter 4human sitt HR system vil våre kunder få en helt unik mulighet til å bygge kompetanse ved hjelp av engasjerende læring, forklarer Lars Gunnar Fledsberg, daglig leder i Wittario AS.

Læringsdimensjon inn i kompetanseoversikt og utvikling av ansatte

Det er avgjørende at den spill baserte læringen blir overført til kompetansedoversikter og kompetanseutviklings planene til virksomhetene. All spill basert læring i Wittario overføres direkte til kompetansemodulen i 4human HRM. Kombinasjonen av spill basert læring gjennom Wittario gir en viktig og effekt tilleggsverdi for våre kunder sier Bjørnar T. Andersen

Inspirasjon

Wittario, som selv ble inspirert av det populære mobilspillet «Pokemon Go», hadde sin første lansering i mars 2021. Seks måneder senere fikk start-up selskapet brukere i over 500 forskjellige organisasjoner.

For mer informasjon ta kontakt med:

Bjørnar T. Andersen
Administrerende direktør, konsern
4human HRM AS
Mobil +47 9009 8137
bta@4human.no

Lars Gunnar Fledsberg
Daglig leder
Wittario AS
Mobil +47 9401 9520
lgf@wittario.com

Del innlegg:

Vi i 4human leverer moderne og skybaserte HR-systemer, og har en av de mest komplette, funksjonsrike og integrasjonsvennlige HRM-løsningene i Norge. Konsernet leverer også kvalitet- og styringssystemer for HMS. Vi i 4human jobber for å forenkle og forbedre din jobbhverdag.

Vårt motto: Vi setter mennesket i sentrum!

Ta kontakt med oss

* Ditt personvern er viktig for oss. Du kan når som helst trekke samtykke tilbake og endre dine e-post preferanser.

Vi i 4human leverer moderne og skybaserte HRM- og kvalitetsstyringssystemer med tilhørende konsulenttjenester. Vi jobber for å forenkle og forbedre din hverdag.

Vårt motto: Vi setter mennesket i sentrum!

Ta kontakt med oss

* Ditt personvern er viktig for oss. Du kan når som helst trekke samtykke tilbake og endre dine e-post preferanser.