4human på topp på onboarding

4human på topp på onboarding

4human er rangert som topp 10 på onboarding-løsninger i Europa.

4human blir også lagt merke til på kontinentet.

I en rangering i regi HR Tech Outlook, er 4human rangert som topp 10 på onboarding-løsninger i Europa.

  • 4human tilbyr en omfattende portefølje av HR -løsninger hvor en av modulene gir digital støtte for preboarding og onboarding. Selskapet skreddersyr et mangfold av løsninger under deres HR-plattform, hvor hensikten er å forenkle jobbhverdagen for ansatte i virksomheten, heter det i magasinets beskrivelse av 4human.

Intervju med fokus på onboarding

Magasinet er et av «Go-To» plassene i Europa for HR-interessenter, hvor HR- og toppledere deler erfaringer og trender om både produkter og tjenester innen HR-sfæren.

  • Det er flott at vi i 4human blir lagt merke til. Ikke bare på grunn av økt publisering, men også fordi vi kan bruke denne internasjonale arenaen til å vise hvordan en vellykket onboardingprosess kan gagne alle virksomheter og deres ansatte, forteller administrerende direktør i 4human-konsernet, Bjørnar T. Andersen.

En av erfaringene Andersen deler med magasinet, er hvordan bedrifter kan engasjere og motivere nye ansatte helt fra starten av.

  • Onboardingprosessen bør starte umiddelbart etter at arbeidsavtalen er underskrevet. På denne måten kan ansatte kjenne på tilhørigheten til selskapet lenge før første arbeidsdag. Onboarding handler om langt mer enn å få utdelt en PC, utlevering av nøkler, eller blomster på skrivebordet den første dagen. Onboarding må starte tidligere enn dette for å lykkes, forklarer Andersen.

Du kan laste ned hele artikkelen her

Økt digitalisering har blitt en realitet

Det er helt avgjørende for virksomheter å engasjere sine ansatte ved hjelp av digitale støttesystemer gjennom hele HR-verdikjeden for å forenkle og forbedre arbeidsdagen for ledere og ansatte.

For å håndtere situasjonen, og for å få et større overblikk over det administrative arbeidet, har flere virksomheter valgt å investere i digitale HR-systemer, hvor alt av informasjon kan lagres på en og samme plass.

  • Onboardingssystemet bør være en integrert del av HR løsningen. Velger man derimot et frittstående onboardingssystem er man nødt til å integrere med et skybasert HR- og personalsystem for å unngå dobbeltregistreringer. De mest moderne HR løsningene kan settes opp som mastersystemer slik at all informasjon og data registreres og vedlikeholdes kun en gang og på ett sted, og dermed effektivisere prosesser som onboarding, timeregistrering og lønnsstyring, informerer Andersen.

Samtidig vil virksomheter som fremhever digital onboarding også være mer tiltrekkende for nye fremtidige ansatte.

  • En større fokus på digitalisering blant virksomheter betyr noe for å tiltrekke seg nye ansatte. Spesielt den kommende generasjonen velger virksomheter med en høy grad av digital modenhet, og det merkes allerede fra preboardingsfasen, avslutter Andersen. 

For mer informasjon

Kontaktperson:

Bjørnar T. Andersen, Administrerende direktør, konsern 4human AS

Mobil:

+47 9009 8137

bta@4human.no

 

 

Del innlegg:

Vi i 4human leverer moderne og skybaserte HR-systemer, og har en av de mest komplette, funksjonsrike og integrasjonsvennlige HRM-løsningene i Norge. Konsernet leverer også kvalitet- og styringssystemer for HMS. Vi i 4human jobber for å forenkle og forbedre din jobbhverdag.

Vårt motto: Vi setter mennesket i sentrum!

Ta kontakt med oss

* Ditt personvern er viktig for oss. Du kan når som helst trekke samtykke tilbake og endre dine e-post preferanser.

Vi i 4human leverer moderne og skybaserte HRM- og kvalitetsstyringssystemer med tilhørende konsulenttjenester. Vi jobber for å forenkle og forbedre din hverdag.

Vårt motto: Vi setter mennesket i sentrum!

Ta kontakt med oss

* Ditt personvern er viktig for oss. Du kan når som helst trekke samtykke tilbake og endre dine e-post preferanser.