Core HR

Vår funksjonsrike HR-løsning, 4human HRM effektiviserer personalprosesser, forbedrer oppfølgingsrutiner, gir deg oversikt over sykefravær, og sikrer positive og fleksible onboardingsprosesser.

Hva betyr HR-Kjerne?

HR-Kjerne er grunnmodulen som må være på plass i ditt HR-system. Dette innebærer:

  • Personalregister
  • Personalmappe
  • Stillingsbeskrivelser
  • Organisasjonsstruktur
  • HR-master
  • Lønnsmaster
  • Rollestyring (IAM)
  • Prosesstøtte
  • Personvern

Uten denne informasjonen til grunn vil man ikke kunne tilgangsstyre hvem som ser hva i organisasjonen. Man vil heller ikke kunne gi ifra seg data til andre systemer uten denne kontrollen. Kjernefunksjonaliteten får du oversikt over i 4human sitt Dashboard, som gir en enkel oversikt for både ansatt og leder. Her vil den ansatte kunne se sine opplysninger, oppgaver og kurs som skal utføres og ulike publikasjoner som er tilgjengelige. Dette i tillegg til en nyhetsfeed hvor enten leder eller HR kan legge ut informasjon til den ansatte. Lederen har et mer utfyllende dashboard hvor man kan se sine egne oppgaver, i tillegg til at det gjør det enklere å administrere og følge opp sine ansatte.

Kjerne HR-funksjoner

HR-system

Vår funksjonsrike HR-system effektiviserer prosesser, gir oversikt over sykefravær, sikrer fleksibel onboarding, og tilbyr skreddersydde integrasjoner med Altinn og NAV.

HR Masterdata

HR-systemet er master for all ansattinformasjon, med kontroll og vedlikehold på ett sted. Sømløse integrasjoner sørger for oppdatert data i hele virksomheten.

HR Dashboard

Med HR-dashboard i 4human HRM får du full oversikt over dine ansatte og din virksomhet. Få total kontroll over ansatte og virksomheten.

Lønnsjustering

Lønnsjusteringer er ofte tidkrevende og utfordrende. 4human HRM’s lønnsmaster gjør prosessen enklere og mer oversiktlig for HR/lønn og ledere.

Personalregister

Personalregisteret er hjertet i 4human HRM. Få full oversikt over ansatte, med automatisk oppdatert info fra andre moduler, alt samlet på ett ansattkort.

Ansattportal

4humans ansattportal er en digital plattform hvor ansatte kan finne informasjon, søke om ferie, registrere fravær og oppdatere ansattdata.

Personaloppfølging

Sikre strukturert oppfølging av nyansatte som forbedrer arbeidsmiljøet, øker lojalitet, reduserer turnover, og skaper en unik bedriftskultur.

Onboarding

4humans onboardingmodul digitaliserer og effektiviserer mottak av nyansatte, med enkle, standardiserte maler basert på stilling og rolle.

Kompetanseutvikling

Vår kompetansemodul gir full oversikt over ansattes utdanning, erfaring og sertifiseringer, med varslinger for bedre styring og planlegging av kompetanse.

Rapporter og analyse

HRM tilbyr over 100 tilpassede rapporter om ferie, fravær og kjønnsfordeling, med innebygde dashboards i HR-analysemodulen basert på Power BI.

Vi forenkler og forbedrer hverdagen for mennesker

Gjennom å skape Norges mest fremtidsrettede programvare innen HR- og kvalitetssoftware, forenkler og forbedrer vi hverdagen for mennesker, ansatte og ledere i norske og internasjonale virksomheter.

Dette tenker våre kunder om oss

Maya Cecilie Fagerland
Maya Cecilie Fagerland Økonomi- og personalleder i Brønnøy Kalk

Vi trengte et system for å effektivisere HR-prosessene våre, som i dag er både digitale og papirbaserte. Med 4human får vi bedre kontroll, oversikt, og forbedret oppfølging av ansatte som er mer håndterbar.

 Nina Botten
Nina Botten Personalsjef i Blomsterringen

Etter å ha tatt i bruk 4human HRM har det blitt enklere å overholde regler, og arbeidsflyten og HR-prosessene i hverdagen ble mye bedre. Det vil si at det skaper en masse verdi ute i min organisasjon, ikke kun hos meg, men også hos våre medarbeidere og ledere som har fått sin hverdag forenklet.

Tove Pettersen
Tove Pettersen HR-direktør i Widerøe

Under pandemien hadde Widerøe utfordringer med høyt sykefravær og manglet et godt system for oppfølging. Mange ansatte tok ut sykemelding på både kort og lang sikt, og vi hadde ikke et godt system på å fange opp dette. 4humans fraværsmodul, integrert med NAV og Altinn, ga oss en samlet løsning for å håndtere dette.

Odd Arne Slettebø
Odd Arne Slettebø CFO i Kverneland Bil

For å effektivisere og standardisere HR-oppgaver, søkte vi etter en løsning for å forbedre personaloppfølging, samtaler og fravær. Valget falt på 4human, som tilbød en «rett ut av boksen»-løsning som passet våre behov.

Ulrica Liljestrand
Ulrica Liljestrand HR Sjef i Krogh Optikk

4human var den eneste leverandøren som enkelt kunne integrere våre timeregistrerings- og lønnssystemer. Gode integrasjoner gjorde det mulig å koble HR-systemet med våre andre systemer. Deres ærlige tilnærming skapte tillit og gjorde oss trygge på valget.