HR som forenkler og forbedrer hverdagen

I dagens arbeidsliv er et HRM-system avgjørende for å håndtere komplekse HR-oppgaver effektivt. Det fungerer som en sentral plattform for å administrere alt fra lønn og rekruttering til ansattutvikling og compliance – og det har aldri vært enklere!
HRM Business

Løsninger

HR-system

Vår funksjonsrike HR-løsning, 4human HRM effektiviserer personalprosesser, forbedrer oppfølgingsrutiner, gir deg oversikt over sykefravær, og sikrer positive og fleksible onboardingsprosesser.

Hvordan velge HR-system?

For å velge et HR-system, start med å lage en fremdriftsplan og vurdere behovene. Identifiser hvilke utfordringer systemet skal løse, som fravær, kompetanseoversikt eller onboarding. Vurder integrasjonsbehov med eksisterende systemer. Lag en kravspesifikasjon, kontakt leverandører for tilbud, og sammenlign pris, leveranse, implementering og support. Undersøk andre kunders erfaringer og sikre en god kontrakt som reflekterer behovene for et langsiktig samarbeid.
Hvordan velge HR-system
Strategisk HR

Strategisk HR

Strategisk HR handler om å utvikle og forbedre ansatte i tråd med virksomhetens mål og strategier. Menneskene i virksomheten er det mest verdifulle man har, for det er de som skaper verdier. 4human gir verktøyene for å støtte HR-strategien, med full oversikt over de ansattes kompetanse.

Derfor bør du integrere HR og Lønn

Er det tungvint å endre samme informasjon i flere systemer? Med integrasjon mellom HR- og lønnssystemet velger bedriften et “master”-system. Da trenger ikke ansatte, ledere, eller HR oppdatere informasjonen flere steder. Oppdateringer i “mastersystemet” reflekteres automatisk i det andre systemet. Dermed får man bedre kontroll over informasjonen.

Derfor bør du integrere HR og Lønn

Dette tenker våre kunder om oss

Tove Pettersen
Tove Pettersen HR-direktør i Widerøe

En av de store utfordringene til Widerøe under pandemien var at vi hadde en høy grad av sykefravær. Mange ansatte tok ut sykemelding på både kort- og lang sikt, og vi hadde ikke noe godt system på å fange opp dette. Fraværsmodulen til 4human som var knyttet til NAV og Altinn, gjorde at vi fikk én plass til å følge opp våre ansatte på dette med sykefravær-

Odd Arne Slettebø
Odd Arne Slettebø CFO i Kverneland Bil

Vi ønsket å effektivisere og standardisere HR- og rutineoppgaver over hele organisasjonen. Vi så etter forskjellige løsninger for å forbedre prosesser vi hadde kartlagt, blant annet det å forbedre personaloppfølging, samtaler og fravær. Den beste løsningen var å finne et ferdig HR-system som kunne fungere som en «rett ut av boksen»- løsning, dermed falt valget på 4human.

Ulrica Liljestrand
Ulrica Liljestrand HR Sjef i Krogh Optikk

4human var den eneste leverandøren som enklest kunne integrere med våre timeregistrerings- og lønnssystemer. Vi fant en mellomløsning i 4human, og gode integrasjoner gjorde at vi kunne integrere HR-systemet med våre andre bedriftssystem. 4human var også ærlige gjennom prosessen, noe som skapte tillit, og gjorde at vi var trygge på beslutningen.

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Hvorfor et HR-system?

En god HR-løsning vil hjelpe deg med å forenkle og forbedre arbeidsdagen, slik at du kan fokusere på dine daglige gjøremål på arbeidsplassen. Et HR-system vil blant annet hjelpe deg med å digitalisere prosesser, hvor du kan følge opp ansatte på mest mulig effektiv måte. Dette gjelder alt fra onboarding av nye ansatte, oppfølging av syke medarbeidere, og effektive utviklingssamtaler.

Hvem må ha et HR-system?

Alle kan implementere et eller flere HR-system på deres arbeidsplass, uavhengig av hva virksomheten ønsker å fokusere på. Noen bedrifter ønsker å få bedre oversikt over fravær, ansattes kompetanse, eller en mer effektiv bruk av arbeidsplaner. Mens andre virksomheter gjerne velger å ta i bruk flere HR-systemer.

Vi i 4human gir veiledning og behovsavklaring til virksomheter som både ønsker å ta i bruk nye HR-løsninger, eller forbedre et allerede eksisterende personalsystem.

Hvilke HR-system tilbyr 4human?

Vi tilbyr et komplett spekter av HR-løsninger: Onboarding av ansatte, Sykefraværsoppfølging, Medarbeidersamtaler, Digitale håndbøker, HMS, Reiseregninger, E-læring, Personaloppfølging, Personalregister, Arbeidsplan, Timeregistrering, Kvalitetssikring, Kompetanse, Kontrakter.

Vi tilbyr også integrasjoner i 4human, og tilgang til 4human Helse.

For mer detaljert informasjon og beskrivelse, sjekk oversikt over våre HR-moduler.

Kan jeg integrere 4humans systemer med andre systemer?

Ja. vi skreddersyr integrasjoner for kunder som måtte ha behov for egenutviklede løsninger. Vi har et eget integrasjonsteam på huset som kun jobber med integrasjoner.

4humans’ løsninger kan fint integreres med alt av lønn- og timesystemer, hvor personaldata og organisasjonsdata som ansattinformasjon, arbeidstid, fravær og lønnsinformasjon enkelt kan overføres mellom 4human og andre systemer.

Hvilke lønnssystem integreres 4human HRM mot? Eksempler på standard integrasjoner er:

Lønnssystemer:

  • Visma Lønn
  • Visma.net Payroll
  • SAP
  • SDWorks
  • Xledger
  • Unit4

Timesystemer:

  • Wintid
  • Tempus
  • Tidsbanken
  • Quinyx
  • Worksoft