Få oversikt og jobb mer effektivt

Komplette og brukervennlige systemer for ditt arbeid innen ledelse og forbedring.
QM365
Microsoft 365 og SharePoint
Bygget på ledende verktøy
155 +
Norske og internasjonale kunder
10 +
Ulike bransjer

QM365 programvare

Denne modulen er et komplett styringssystem som kan brukes for ledelse av kvalitet, HMS, miljø, mattrygghet og andre standarder.

QM365 Enterprise

Komplett og brukervennlig styringssystem
Manage
Better

Better

Avvik- og forbedringsarbeid satt inn i effektivt system.

Project

Prosjektstyringsverktøy som ivaretar styringsbehov innen kvalitet, miljø og HMS.
Project

Dette tenker våre kunder om oss

Ole Kristian Hovland Larsen
Ole Kristian Hovland Larsen Avdelingsleder for kvalitet og HMS i Comrod

Jeg opplever 4human QM365 som en innovativ og løsningsorientert leverandør. Vi har vært kunde i 15 år nå, og det sier jo litt om hvor fornøyde vi er

Kirsti Finsal
Kirsti Finsal KS-leder i Nordic Crane

Det har vært moro å jobbe med 4human QM365, og det er ikke bare systemet – det er folka bak! 4human QM365 har folk som virkelig forstår behovene våre. Rådgiverne jeg har møtt er tålmodige og viser velvillighet for å forstå våre utfordringer. I deres gratis kunde-webinarer har jeg fått mye nyttig informasjon og gode tilbakemeldinger

Veronica Valstad Skikkelstadødegård
Veronica Valstad Skikkelstadødegård Driftsdirektør i Villa Skaar

4human er en verdifull partner innen informasjonssikkerhet. Kombinasjonen mellom deres ekspertise og løsning har definitivt hjulpet oss i implementeringsfasen av ISO sertifiseringen på 27001:2022, Informasjonssikkerhet. Dette har resultert i økt kompetanse innad og en økt trygget i at vi imøtekommer de krav og lovreguleringer som foreligger vår bransje.

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Hva er kvalitetsledelse?
Poenget med god kvalitetsledelse er å sikre arbeidet med kontinuerlig forbedring. Fokuset hos en virksomhet som jobber med kvalitetsledelse skal være kunden. For å bevise dette fokuset eksternt, kan en virksomhet velge å jobbe etter standarden ISO 9001 og bli sertifisert på denne standarden.
Hva er ISO 9001?
ISO 9001 er en standard for arbeid med kvalitetsledelse. Viktige stikkord i ISO 9001 er dokumentkontroll, internrevisjon, ledelsesevaluering og at arbeidet med ledelse og styring bør ha en prosessorientert tilnærming.
Hva er et ledelsessystem og hva er et styringssystem?
Ledelsessystem og styringssystem er to benevnelser som betyr det samme. I forbindelse med nye ISO 9001:2015-versjonen som kom i september 2015, ble den norske oversettelsen av quality management system endret fra kvalitetsstyring til kvalitetsledelse. Denne endringen kom til blant annet for å understreke at standarden stiller betydelig strengere krav til ledelsens engasjement og deltakelse i ledelsessystemet.
Hvor lang tid tar det å implementere et ledelsessystem?
Hvor lang tid tar det å implementere et ledelsessystem? Flere faktorer avgjør hvor lang tid arbeidet med dette tar. Den viktigste faktoren er kapasiteten de som skal jobbe med systemet har tilgjengelig og i hvilken grad de kan prioritere oppbyggingen. Våre kunder har som regel brukt mellom et halvt og et helt år på å få etablert et fullstendig ledelsessystem.
Hva er et integrert ledelsessystem?
Et integrert ledelsessystem betyr at man kan jobbe med flere ISO-standarder i ett ledelsessystem. Ledelsesstandardene fra ISO har en rekke overlappende krav som enkelt, og mest effektivt, kan løses i ett system. Med alle standardene integrert i ett system, blir det enkelt å ta avgjørelser og se fullstendige risikobilder. De vanligste ledelsesstandardene man da gjerne snakker om er standardene for kvalitetsledelse (ISO 9001), miljøledelse (ISO 14001), HMS (ISO 45001) og informasjonssikkerhetsledelse (ISO 27001).