Optimaliser og løft bedriften med TQM Enterprise

TQM Enterprise er en av Norges ledende SaaS-løsninger! Vårt moderne, skybaserte ledelsessystem brukes av virksomheter i alle størrelser, både i privat og offentlig sektor – for å sikre optimal styring, kontroll og vekst.

Optimaliser og løft bedriften med TQM Enterprise
450 +
kunder i privat og offentlig sektor
24/7/365
APP for iOS & Android tilgjengelig 24/7

3+ ISO sertifiseringer

4human TQM hjelper deg på veien til ISO-sertifisering

TQM programvare

4human TQM tilbyr prosessorienterte ledelsessystem for bedrifter

Dokumentstyring
Dokumentstyring

Få oversikt og kontroll med prosessene i din virksomhet. Last enkelt opp viktige dokumenter med «dra og slipp» fra Windows Utforsker.

Aktivitetsplanlegger
Aktivitetsplanlegger

Planlegg vernerunder, interne revisjoner og faste møter. Reduser risiko for tapte aktiviteter ved ansattes avgang. Overvåk internkontroll med denne modulen.

Risikostyring
Risikostyring

En skybasert risikostyringsmodell forebygger uforutsette hendelser på arbeidsplassen og hjelper deg å unngå farlige situasjoner.

Sjekklister
Sjekklister

Lag dine egne tilpassede skjemaer- og sjekklister. Med vår sjekkliste kan du blant annet opprette analyser, registrere huskelister, og legge til sjekkliste ved onboarding.

Avviksbehandling
Avviksbehandling

Registrer avvik og bruk grafiske analyser for kontinuerlig forbedring. Modulen oppfyller ISO 9001-krav ved å dokumentere tiltak og deres effekt på arbeidsprosesser.

Kompetanse
Kompetanse

Kartlegg ansattes erfaring, kompetanse og sertifikater enkelt. Få full oversikt over nødvendig kompetanse i selskapet for effektiv drift med denne modulen som støtter krav i ISO 9001.

Spørreundersøkelser
Spørreundersøkelser

Modulen lar deg opprette interne undersøkelser og måle kunders eller ansattes tilfredshet. ISO 9001 krever at sertifiserte virksomheter måler kundetilfredshet.

Vedlikehold
Vedlikehold

Sikre høy driftssikkerhet med systematisk vedlikehold. Send automatiske e-poster, og sett opp faste vedlikeholdsplaner for utstyr med denne modulen.

TQM App
TQM App

Gjør styrings- og avvikssystemet tilgjengelig for alle ansatte. Finn dokumenter, oppgavelister, sjekklister og registrer ulike typer hendelser enkelt.

Dokumentstyring

Med vår dokumentstyringsmodul i TQM Enterprise sparer du tid og får full oversikt over dine dokumenter. Effektiviser rutiner med en definert prosessflyt som sikrer korrekt og enkel dokumenthåndtering – alt for en smidigere hverdag.
Dokumentstyring
Dokumentstyring

TQM App - QR koder

Med vår løsning får du full kontroll over alle oppgaver i ledelsessystemet, med varslinger, oppdateringer i sanntid, og enkel tilgang til favoritter som dokumenter og skjemaer – tilgjengelig på både Android og iOS.

Rådgivning/leveranse

Vi tilbyr rådgivning innen revisjon, kvalitetsstøtte, Smart TQM, gap-analyse, samt webinarer og kurs – alt for å styrke din bedrifts kvalitet og effektivitet.
Miljøsertifisering

Dette tenker våre kunder om oss

Bente Hallingstad Support Director i NEL Hydrogen

Hjelpen vi fikk av 4human TQM da vi skulle starte prosessen mot sertifisering var virkelig gull. Gjennom noen gode og effektive workshops med Smart TQM fikk vi raskt en struktur for arbeidet på plass, og vi fikk ledergruppen med oss. Motivasjonen vi fikk fra dette var helt avgjørende for å kunne gjennomføre implementeringen av systemet

Kjetil Larsen Hagen HMS- og kvalitetskoordinator i Bingsa Gjenvinning AS

Før ble veldig få saker meldt inn til oss, men nå får vi muligheten til å faktisk følge opp det de rundt oss her opplever av problemer. Vi har etter disse innspillene vært med på kampanjer for tryggere skolevei og delt ut reflekser til de som har skoleveien her.

Raymond Langfjord
Raymond Langfjord Daglig leder, Brønnøy Kalk

Hos oss så jobber de aller fleste ansatte ute og er avhengige av å komme inn til administrasjonen eller kontakte sin nærmeste leder for å få informasjon om retningslinjer og prosedyrer som ligger her i papirform. Dette ønsket vi å forbedre.

Johnny Skjærvold
Johnny Skjærvold Kvalitetsleder i Letsea

TQM er et system som gir oss muligheten til å samle flere behov i ett enkelt system. At disse modulene «snakker sammen» er selvsagt også en bonus.

Arvid Tjomsland
Arvid Tjomsland Driftsleder i Ortomedic AS

Med TQM Enterprise fikk vi bedre kontroll på dokumentene, og det ble enkelt å strukturere dokumentene etter verdikjeden vår. Det gjør det også pedagogisk enkelt for oss å introdusere nyansatte til systemet. Alle skjønner hvor de finner hva i systemet, og vi har fått bekreftet gjennom disse årene at 4human TQM var et riktig valg for oss.

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Hva er et kvalitetssystem?

Et kvalitetssystem (
https://4humantqm.no/kvalitetssystem-tqm-enterprise/), også kjent som et styrings- og ledelsessystem, er et nytteverktøy som sørger for at arbeid blir gjennomført ved å følge de mål eller krav som har blitt satt av virksomhetens ledelse.
Et slikt system skal hjelpe bedriften med å registrere prosesser og aktiviteter i virksomheten, hvor du som leder kan få oversikt hvordan prosessene fører frem. Dette gjelder alt fra planlegging til gjennomføring og evaluering.

Hvorfor kvalitetssystem?
Et kvalitetssystem hjelper deg med å holde oversikt, planlegge og gjennomføre aktiviteter på én og samme plass, i tillegg til gode rapporteringsmuligheter.
Gode og oversiktlige systemer hjelper deg med å gjøre din jobbhverdag lettere og mer effektiv, slik at du kan rette søkelys på andre viktige oppgaver.
Hvorfor bruke TQM Enterprise?
TQM Enterprise er i dag en av Norges og Europas ledende SaaS-løsninger. Vårt moderne og skybaserte ledelsessystem benyttes av små, mellomstore og store virksomheter i både privat og offentlig sektor. Løsningen består av 9 integrerte moduler + en egen TQM APP. Løsningen støtter internkontoll (IK) og ulike