Webinar: Slik forbereder du virksomheten på likelønnsdirektivet

Webinar: Slik forbereder du virksomheten på likelønnsdirektivet

 

Er din virksomhet klar for likelønnsdirektivet som inntreffer det norske markedet innen juni 2026? EU-direktivet er på vei inn i det norske markedet, og det er på tide å forstå hvordan dette vil påvirke deg og din organisasjon. Alle som jobber med HR, og alle ledere vil bli berørt av likelønnsdirektivet i årene fremover. Å sette i gang planer for å sikre en sømløs overgang er nøkkelen. I dette webinaret gjennomgår vi sammen med Sysarb hvordan du kan forberede deg.

Våre eksperter på Pay Transparency fra Sysarb deler innsikt, beste praksis og strategier for å forberede din virksomhet på en sømløs og effektiv måte.

Webinaret dekker:

  • Forståelse av likelønnsdirektivet: Vi bryter ned direktivets innhold og krav, og gir deg klarhet i hva du må gjøre.
  • Løsninger og beste praksis: Våre eksperter vil dele praktiske tiltak og strategier for å redusere lønnsforskjeller og fremme likestilling i din virksomhet.
  • Lønnskartlegging og analyse: Vi viser deg hvordan du kan gjennomføre en effektiv lønnskartlegging og hvordan du kan bruke dataene til å identifisere og adressere eventuelle ulikheter.
  • Tiltak og handlingsplaner: Lær hvordan du kan utvikle en handlingsplan som vil sette deg på vei til å oppnå likelønn i organisasjonen.
  • Overholdelse av regelverket: Vi veileder deg gjennom hvordan du kan sikre at din virksomhet følger de nødvendige lover og forskrifter.
  • Spørsmål og svar: Det ble holdt en spørsmål og svar runde hvor relevante temaer ble tatt opp og besvart direkte.

Dette webinaret er ideelt for HR-ledere, ledere, og alle som ønsker å forberede sin virksomhet for fremtiden og samtidig støtte likestilling og mangfold.

Last ned opptaket av webinaret som vil hjelpe deg med å ta de riktige skrittene mot en mer likestilt og fremtidsrettet virksomhet. 

Les om løsning for lønnstransparens her.

Picture of Daniel Edenholm

Daniel Edenholm

Pay Transparency Expert, Sysarb

Picture of Pål Kristian Eggen

Pål Kristian Eggen

Co-founder & Strategic Business Manager, 4human

.