Webinar: Slik forbereder du virksomheten på likelønnsdirektivet

Webinar: Slik forbereder du virksomheten på likelønnsdirektivet

 

Er din virksomhet klar for likelønnsdirektivet som inntreffer det norske markedet innen juni 2026? EU-direktivet er på vei inn i det norske markedet, og det er på tide å forstå hvordan dette vil påvirke deg og din organisasjon. Alle som jobber med HR, og alle ledere vil bli berørt av likelønnsdirektivet i årene fremover. Å sette i gang planer for å sikre en sømløs overgang er nøkkelen. I dette webinaret gjennomgår vi sammen med Sysarb hvordan du kan forberede deg.

Våre eksperter på Pay Transparency fra Sysarb deler innsikt, beste praksis og strategier for å forberede din virksomhet på en sømløs og effektiv måte.

Webinaret dekker:

  • Forståelse av likelønnsdirektivet: Vi bryter ned direktivets innhold og krav, og gir deg klarhet i hva du må gjøre.
  • Løsninger og beste praksis: Våre eksperter vil dele praktiske tiltak og strategier for å redusere lønnsforskjeller og fremme likestilling i din virksomhet.
  • Lønnskartlegging og analyse: Vi viser deg hvordan du kan gjennomføre en effektiv lønnskartlegging og hvordan du kan bruke dataene til å identifisere og adressere eventuelle ulikheter.
  • Tiltak og handlingsplaner: Lær hvordan du kan utvikle en handlingsplan som vil sette deg på vei til å oppnå likelønn i organisasjonen.
  • Overholdelse av regelverket: Vi veileder deg gjennom hvordan du kan sikre at din virksomhet følger de nødvendige lover og forskrifter.
  • Spørsmål og svar: Det ble holdt en spørsmål og svar runde hvor relevante temaer ble tatt opp og besvart direkte.

Dette webinaret er ideelt for HR-ledere, ledere, og alle som ønsker å forberede sin virksomhet for fremtiden og samtidig støtte likestilling og mangfold.

Last ned opptaket av webinaret som vil hjelpe deg med å ta de riktige skrittene mot en mer likestilt og fremtidsrettet virksomhet. 

Les om løsning for lønnstransparens her.

Daniel Edenholm

Daniel Edenholm

Pay Transparency Expert, Sysarb

Pål Kristian Eggen

Pål Kristian Eggen

Co-founder & Strategic Business Manager, 4human

.