4human og Xledger inngår strategisk samarbeid: Styrker kompetanseutvikling i norske virksomheter

4human og Xledger inngår strategisk samarbeid: Styrker kompetanseutvikling i norske virksomheter

Oslo – 02.09.2024 – 4human og Xledger går sammen for å hjelpe norske virksomheter å lykkes med kompetanse- og medarbeiderutvikling.

– Kompetanse er avgjørende for å lykkes som virksomhet. Nå styrker vi våre kunders konkurransekraft ved å legge til rette for sømløs dataflyt mellom økonomi-, lønn og strategisk HR, sier Ove Jørgen Carlsen, administrerende direktør i Xledger Norge.

 Xledger leverer et av markedets ledende økonomisystemer for større virksomheter. HRM hjelper til med å øke fokus på kompetanse og medarbeiderutvikling, samt sentralisere og effektivisere medarbeideradministrasjon innen lønn og ERP.

Fokus på sømløs integrering av Lønn og HRM 
 

– Vårt partnerskap med Xledger gjør oss i stand til å styrke kundenes transformasjonsreise innen ERP, lønn og HR. Xledger gir oss tilgang til ledende bransjekunnskap innen ERP og lønn, sier Bjørnar T. Andersen, administrerende direktør i 4human. 

Integrasjonen med 4humans HRM-løsning sikrer en strategisk satsing fra Xledger for å sikre sømløs flyt av data mellom de to systemene. Samarbeidet lar også Xledger og 4human dra nytte av hverandres ekspertise innen økonomi og HRM.

– Xledger er motoren for ambisiøse virksomheter. Ved å koble HR-data med økonomidata kan norske virksomheter få bedre oversikt over sin aller viktigste ressurs, sier Carlsen. 

For mer informasjon ta kontakt med: 

Bjørnar T. Andersen 
Administrerende direktør, 4human
Mobil +47 9009 8137 
bta@4human.no 

Ole-Harald Nafstad
Communication Manager, Xledger
Mobil: +47 90136538
Epost: ole-harald.nafstad@xledger.no

Om 4human  

4human er en ledende programvareleverandør som tilbyr HRM- og kvalitetsstyringssystemer med tilhørende konsulenttjenester.

4human har 110+ ansatte, og over 1600 kunder i offentlig og privat sektor i Norden med til sammen 400.000 ansatte som benytter våre løsninger daglig. Konsernet omfatter underselskapene 4human HRM, 4human TQM og 4human QM365.

Med vår skybaserte HRM løsning, et komplett, modulbasert HR-system for oppfølging og videreutvikling av ansatte, bidrar til effektive personal-prosesser, tilfredse ledere/mellomledere/ansatte og redusert sykefravær/ fraværskostnader. Verktøyet bidrar også effektivt til digitaliseringen av det offentlige Norge gjennom sin tette integrasjon med elektroniske tjenester fra Altinn/NAV. Vi hjelper ledere og personalansvarlige med å forenkle og forbedre hverdagen, og vi sørger for at de ansatte blir ivaretatt på en god måte og har enkel tilgang på relevant informasjon.

4human har kontorer i Tønsberg, Skien, Oslo og i Gdansk, og løser utfordringer innen HR og QMS i Norge og internasjonalt for alt fra små til mellomstore og store kunder i både privat og offentlig sektor.

For mer informasjon besøk www.4human.no   

Om Xledger 

Det norske teknologiselskapet Xledger tilbyr det fremste skybaserte økonomisystemet utviklet for større virksomheter. I dag er Xledger foretrukket av velkjente norske virksomheter som Bouvet, Gjensidige, NHO og Eiendomshuset Malling. Xledger ble lansert i 2005, og har i dag kunder i mer enn 70 land. Bransjerapporter viser at Xledger tilbyr unik skalerbarhet fra SMB-virksomheter og opp til større selskaper. Xledger er kåret til Great Place to Work to ganger på rad og er utpekt som Miljøfyrtårn som følge av lavt miljøavtrykk. 

For mer informasjon, besøk www.xledger.com/no

Del innlegg:

Vi i 4human leverer moderne og skybaserte HR-systemer, og har en av de mest komplette, funksjonsrike og integrasjonsvennlige HRM-løsningene i Norge. Konsernet leverer også kvalitet- og styringssystemer for HMS. Vi i 4human jobber for å forenkle og forbedre din jobbhverdag.

Vårt motto: Vi setter mennesket i sentrum!

Ta kontakt med oss

* Ditt personvern er viktig for oss. Du kan når som helst trekke samtykke tilbake og endre dine e-post preferanser.

Vi i 4human leverer moderne og skybaserte HRM- og kvalitetsstyringssystemer med tilhørende konsulenttjenester. Vi jobber for å forenkle og forbedre din hverdag.

Vårt motto: Vi setter mennesket i sentrum!

Ta kontakt med oss

* Ditt personvern er viktig for oss. Du kan når som helst trekke samtykke tilbake og endre dine e-post preferanser.