4human rendyrkes som Norges ledende software-tech selskap innen HR- og ledelsessystemer.

Visolit kjøper 4human IT, og styrker sin posisjon som ledende leverandør innen innovasjon og digital transformasjon.

4human rendyrkes som Norges ledende software-tech selskap innen HR- og ledelsessystemer. Visolit kjøper IT-selskapet 4human IT fra 4human, Norges ledende software-selskap innen skybaserte HR- og ledelsessystemer. 4human IT er basert i Tønsberg, og har mange interessante kunder som får muligheten til å dra fordel av Visolits skytjenester og kompetanse på digital transformasjon, i tillegg til det 4human IT allerede tilbyr.

– Skytjenester er i sterk vekst, fordi det gir kundene mange nye innovasjonsmuligheter og akselererer kundenes endringsreise. 4human IT er et godt tilskudd til vår solide posisjon på offentlige og private skyløsninger. 4human ITs kompetanse på Amazon Web Services (AWS) passer godt Visolit`s brede og applikasjonsuavhengige tjenesteportefølje, og våre respektive kunder får en enda bedre kunnskapspartner for sin digitale transformasjon, sier konsernsjef i Visolit, Terje Mjøs.

-Vi valgte Visolit som ny eier av 4human IT fordi 4human er et ambisiøst vekstselskap, og vi trenger en sterk og kompetent skypartner som muliggjør fortsatt vekst. Vi ønsker å rendyrke oss som Norges ledende software-selskap innen skybaserte HR- og ledelsessystemer. Vi er i en sterk vekstfase og skal både kjøpe virksomheter og ansette flere dyktige kolleger fremover, sier administrerende direktør for 4human, Bjørnar T. Andersen.

-Visolit gir et godt nytt eierskap for 4human IT, og en god plattform for videre vekst i et marked med stor etterspørsel. Visolit har en sterk posisjon, et sterkt og attraktivt kompetansemiljø på moderne skytjenester, rådgivning og sikkerhet, samt at de kompletterer 4human ITs tjenester og ambisjoner på en god måte, sier Andersen.

4human IT er spesielt sterke innen regnskap og revisjon, og har kunder over hele landet. Kundeporteføljen er bred og sammensatt. Selskapet har 22 ansatte, og omsatte i 2020 for 34,8 MNOK. 4human IT har kontor i Tønsberg.

-Vi ønsker å være tett på kundene våre. Med kontorer som dekker store deler av Norge, får kundene med Visolit en partner med nærhet til -og kunnskap om- bransjene de opererer i, sier Mjøs.

Kontaktpersoner

Visolit

Konsernsjef Terje Mjøs

Mobil +47 9003 4159 E-post: terje.mjos@visolit.no

4human

Administrerende direktør, konsern Bjørnar T. Andersen

Mobil +47 9009 8137 E-post: bta@4human.no

Om Visolit

Visolit er kunnskapspartneren på skytjenester, og hjelper kundene å styrke forretningen og gripe muligheter. For Visolit har det alltid handlet om skytjenester; fleksible, sikre og skalerbare tjenester har vært selskapets DNA fra starten i 1997. Visolit utvikler nære og langsiktige kunderelasjoner og hjelper kundene på hvert skritt av skyreisen. Visolit har 18 regionale kontorer i Norge og Sverige og omsatte i 2020 for 2,8 MRD. Les mer på www.visolit.no

Om 4human

4human er en ledende SW-tech leverandør som tilbyr HRM- og Kvalitetsstyrings systemer med tilhørende konsulenttjenester. Våre skybaserte løsninger effektiviserer personalprosesser, reduserer sykefravær, bedrer oppfølgingsrutiner, sikrer god medarbeiderutvikling, trygger Kvalitet og HMS prosesser og bidrar til at ledere og medarbeidere blir bedre i sine roller. 4human konsernet har ca 100 dyktige medarbeidere, 6 kontorer i Norge og mer enn 1.500 kunder. Les mer på www.4human.no

Om 4human IT

4human IT er en totalleverandør av IT-tjenester , infrastruktur, sikkerhet og konsulentbistand. 4human IT har kontorer i Tønsberg, og har 22 ansatte, og omsatte i 2020 for 34,8 MNOK. Les mer på https://4humanit.no/.

4human er en ledende Software-tech leverandør som tilbyr HRM- og Kvalitetsstyrings systemer med tilhørende konsulenttjenester.

KONTAKT OSS

   post@4human.no
   33 39 80 00
   Stensarmen 16,
3112 Tønsberg
   Postboks 2205,
3103 Tønsberg