4human QM365/TQM søker ny rådgiver innen informasjonssikkerhet

Gå videre for å søke

4human QM365/TQM søker ny rådgiver innen informasjonssikkerhet

4human-gruppen’s kvalitetsselskaper leverer noen av Norges mest benyttede systemer for ledelses- og kvalitetsstyring, og ser nå etter en dyktig rådigver med kompetanse innen informasjonssikkerhet, som kan styrke vår satsning ytterligere. Det er i dag mer enn 500 juridiske virksomheter, i inn- og utland, som benytter våre løsninger for kvalitetskontroll.

Vår kvalitetsbevisste kundemasse øker, og vi søker derfor etter en rådgiver innen informasjonssikkerhet.

Dine daglige oppgaver vil omfatte:

 • Bistå kunder med implementering av ISO 27001 eller tilsvarende, personvern, sikkerhet og digital forvaltning
 • Holde kurs, webinarer og opplæring for våre kunder innenfor informasjonssikkerhet, risikoarbeid og lignende tema
 • Bistå i implementering av vår programvare, TQM og QM365, for våre kunder
 • Delta i relevante sikkehetsfora internt i konsernet som selskapenes sikkerhetskoordinator
 • Gjennomføre relevante sikkerhetsaktiviteter (eksempelvis risikovurderinger, sårbarhet/verdi-vurderinge) internt
 • Gi innspill til videre utvikling av funksjonaliteten i vår programvare

Ønsket erfaring

 • Du har god praktisk erfaring med implementering av ISO 27001 eller tilsvarende, personvern, sikkerhet og digital forvaltning – som rådgiver eller intern prosjektleder
 • Du har god erfaring innen risikoarbeid etter rammeverk som ISO 27005, 31000, NS5814 eller tilsvarende
 • Kjennskap til relevante lover, forskrifter, standarder og god praksis innenfor fagområdet informasjonssikkerhet
 • Du har gjerne erfaring med styringssystem, retningslinjer, prosedyrer og prosesser som dekker internkontroll, endringshåndtering, risikostyring, avvikshåndtering, leverandørstyring mm fra andre standarder, som for eksempel ISO 9001
 • Relevant høyere utdanning på bachelor- eller masternivå. Lang og særlig relevant erfaring og/eller sertifiseringer, kan kompensere for utdanningskravet

Du må også:

 • Være initiativrik, selvgående og strukturert
 • Ha gode pedagogiske evner
 • Føle at det er svært viktig for deg at kunden lykkes og blir fornøyd
 • Like å sette deg inn i og å bruke ny programvare og teknologi
 • Ha gode samarbeidsegenskaper
 • Ha gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner på norsk, og engelsk

Hvorfor velge 4human?

Dette er en spennende stilling i et raskt voksende programvareselskap for ledelses- og kvalitetssystemer. Våre verktøy integrerer de vanligste ISO-standarder i ett system med all funksjonalitet som ISO krever med fokus på brukervennlighet: prosesskart, risikostyring, målstyring, dokumentstyring, håndtering av krav, forbedring/avvik og mye mer. Verktøyene våre har en egen modul for å håndtere informasjonssikkerhet og personvern.

I 4human får du et godt kollegialt miljø og gode rammebetingelser for å lykkes, og store muligheter for faglig utvikling i et aktivt og sosialt miljø. For rett kandidat vil det være gode karrieremuligheter i selskapet. Du vil få grundig opplæring og innføring i konsernets løsninger og produkter. Konkurransedyktige betingelser.

4human-gruppen’s kvalitetsselskaper har kontorer i Asker og Skien. Vi har en fleksibel tilnærming til arbeidssted, og bosted er ingen hindring. Mesteparten av rådgivningen skjer via nettmøter. Vi har oppdrag over hele landet og i fremtiden videre ut i Norden og Europa. Vi har svært fleksibel ordning mht. hjemmekontor. Noe reisevirksomhet kan regnes med.

For spørsmål vedrørende stillingen, kontakt Roar Hansen på: 977 36 790

Om arbeidsgiveren

4human-gruppen er en ledende nasjonal leverandør av SaaS løsninger innen HRM, ledelse- og kvalitetssystemer Selskapet har mer enn 1 500 kunder med over 300 000 ansatte som benytter våre løsninger daglig. Vi er inne i en sterk vekstfase og skal både kjøpe virksomheter og ansette flere dyktige kolleger.

Vi hjelper ledere og ansatte med en enklere og mer effektiv arbeidsdag, noe som understrekes av vår tagline; We Simplify and Improve!

Vi utvikler og leverer programvare, konsulentbistand og rådgivningstjenester, og følger dermed våre kunder fra start til mål ved implementering av ledelsessystemet. Vi hjelper selskaper med å etterleve ledelsesstandardene for kvalitet, HMS, miljø, informasjonssikkerhet og mattrygghet

4human-gruppen’s kvalitetsselskaper har kontorer i Oslo, Asker og Skien. Vi har en fleksibel tilnærming til arbeidssted, og bosted er ingen hindring.

4human er en ledende Software-tech leverandør som tilbyr HRM- og Kvalitetsstyrings systemer med tilhørende konsulenttjenester.

KONTAKT OSS

   post@4human.no
   33 39 80 00
   Stensarmen 16,
3112 Tønsberg
   Postboks 2205,
3103 Tønsberg