4human ansetter: Vi søker flere dyktige medarbeidere!

4human leverer skybaserte løsninger innen HRM, HMS og drift av IT-løsninger, og er et av Norges ledende virksomheter innen HR-løsninger.

Vi er mer enn 60 hyggelige og flinke medarbeidere som utvikler, selger og forvalter moderne, skybasert programvare. Vår skybaserte HRM løsning er, et komplett, modulbasert HR-system for oppfølging og videreutvikling av ansatte. Våre team jobber i hyggelige lokaler i Oslo, Tønsberg, Skien, Sarpsborg og Stavanger. I tillegg er vårt utviklingsmiljø lokalisert i Polen.

Vi hjelper ledere og personalansvarlige med en enklere og mer effektiv arbeidsdag og vi sørger for at de ansatte blir ivaretatt på en god måte og har enkel tilgang på relevant informasjon. Flere tusen selskaper benytter seg av våre tjenester og løsninger.

Nå vil vi bli enda større!

Vi leter nå etter flere dyktige og engasjerte kolleger med glimt i øyet, som vil bli en del av vårt hyggelige team. Er du en av dem?

Finner du din drømmestilling? Sjekk stillingsannonsene for mer informasjon.

4human er en ledende Software-tech leverandør som tilbyr HRM- og Kvalitetsstyrings systemer med tilhørende konsulenttjenester.

KONTAKT OSS

   post@4human.no
   33 39 80 00
   Stensarmen 16,
3112 Tønsberg
   Postboks 2205,
3103 Tønsberg