Simpli Software blir en del av 4human-gruppen

4human gjennomfører årets første oppkjøp, hvor Simpli Software AS blir en del av 4human-gruppen.

4human kjøper alle aksjene i Simpli Software, og utvider dermed satsingen på programvareløsninger innen HR-ledelse, HRM og kvalitetsstyring.

  • SIMPLI har i 15 år jobbet med store og mellomstore kunder og har lyktes bra med dette, på tross av vår begrensede størrelse. Vi har erkjent at det har noen utfordringer å være små, og vi har derfor over noe tid vært på utkikk etter mulighet for å bli del av noe større. Nå har vi funnet den perfekte match som gjør at vi både kan tilby en bredere programvarepakke, men også bli en betydelig sterkere aktør innenfor vårt kjerneområde på ledelsessystemer, forklarer daglig leder i SIMPLI, André Melbøe Bautz.

Simpli tilbyr tjenester innen HMS- og miljøstyring, og har posisjonert seg som en av Norges ledende leverandører innen modulbaserte løsninger innenfor kvalitetsstyring. SIMPLI tilbyr også et integrert styringssystem på SharePoint eller Office 365.

SIMPLI vil bestå som et eget selskap i 4human gruppen, med nært og tett samarbeid med 4human HRM og 4human TQM.

Satser på økt vekst

Selskapene i 4human-gruppen har sammen med Simpli Software sammen lagt fremtidige planer for et nærere og tettere samarbeid.

  • Med det tette samarbeidet, og at vi med dette er dobbelt så store, ligger det i planene en betydelig vekst innenfor kvalitetssoftware-markedet fremover, både i Norge og internasjonalt», informerer Bjørnar T. Andersen, administrerende direktør i 4human-gruppen.

I tillegg til å styrke utvalget av programvareløsninger innen HR, har 4human etter oppkjøpet nå mer enn 1.500 gode kunder spredt rundt om i landet.

  • Vi er veldig glade for denne løsningen, som vil styrke vår mulighet for å støtte våre kunder enda bedre i framtiden, samt vokse ytterligere både i nåværende og nye markeder, sier André Melbøe Bautz.

4human er en ledende Software-tech leverandør som tilbyr HRM- og Kvalitetsstyrings systemer med tilhørende konsulenttjenester.

KONTAKT OSS

   post@4human.no
   33 39 80 00
   Stensarmen 16,
3112 Tønsberg
   Postboks 2205,
3103 Tønsberg