Brukerdagene 2019

Aktuelt

Brukerdagene 2019

Brukerdagene 2018 er overstått og vi takker for alle som deltok. Vi har allerede begynt å planlegge Brukerdagene 2019 og vi skal ta hensyn til alt av tilbakemeldinger vi fikk på årets konferanse. Basert på de 50 svarene vi fikk på undersøkelsen, samt deres tilbakemeldinger etter og under konferansen så gjør vi endringer til neste år. Vi tar gjerne i mot flere tilbakemeldinger og meninger om Brukerdagene slik at vi kan bli bedre hvert år!

 

Brukerdagene 2019 kommer til å bli avholdt i Oslo, på Høsten i 2019. Det blir Ca samme dato som i år, men etter tilbakemeldinger ønsker flere at konferansen blir avholdt mot slutten av September.

Early Bird billetter er allerede lagt ut og du kan spare 1.000,- ved å melde deg på allerede nå!

Hvis du ønsker å melde deg på Brukerdagene 2019 i dag, så har vi opprettet en helt ny side for dette, klikk bare på denne lenken!

«Dette var første gang jeg deltok på Brukerdagene og jeg hadde store forventninger til å få nyttig informasjon gjennom foredragene. Like viktig var det å knytte kontakter med andre brukere for å dele erfaringer. Jeg synes Brukerdagene er en svært god arena for kunnskapsoverføring på tvers av andre brukere og ansatte i 4human HRM. Mange foredrag gir meg mer kunnskap og erfaring om bruken av systemene. Og det var svært nyttig å knytte nye kontakter og diskutere felles problemstillinger med andre brukere utenom foredragene.»

Kai ØderudLønn og personalsjef, Læringsverkstedet

«På Brukerdagene viser 4human HRM spennende nyheter på tvers av alle sine produkter. Tips & Triks seansene er nyttige, både for å kunne stille spørsmål til og for å høre hva andre brukere også lurer på. Jeg anbefaler disse dagene til alle de som benytter systemene for å få mest ut at systemet. Selv har jeg deltatt i 2017 og 2018.»

Marianne AanesenPA to CEO, Digiplex

«Som forhandler og kunde er Brukerdagene en perfekt møteplass å få informasjon om nyheter, produktet og inspirasjon. Det har vært mange nyttige og inspirerende foredrag. Vi har fått svar på alle de spørsmålene vi har hatt og ikke minst tips! Deling av kunnskap og erfaringsoverføring vi fikk på Brukerdagene har vært svært nyttig til å styrke vår bedrift, support, utvikling og rådgiving. Det har vært svært givende å knytte sterkere bånd med andre kunder og 4human HRM. Vi som forhandler er det viktig å være foran på ny teknologi og smart løsninger, som vi tar videre inn i vårt arbeid for å effektivisere våre kunder og prosesser innen HRM. Vi kommer tilbake neste år!»

Emil Fanuelsen & Ragnhild Olsen, Dataplan Solutions

«Brukerdagene er en bra møteplassen for oss som bruker HR-systemet Evolution levert av 4human HRM. Vi får muligheten til å dele kunnskap og erfaring med andre brukere, samtidig stille spørsmål til leverandøren og utfordre dem til å gjøre systemet enda mer brukervennlig for oss i HR-avdelingen og for våre ledere. I år var det mange gode foredragsholdere, de ga oss mer kunnskap som vi vil dra nytte av i vår hverdag. Brukerdagene er inspirerende, faglig solid og sosialt. Vi blir nok å se på Brukerdagene i 2019 også!»

Ellen Kristine Vold, HR Konsulent, Brødrene Dahl

4human er en ledende IT-leverandør som tilbyr HRM- og HMSK-systemer med tilhørende konsulenttjenester, og driftstjenester fra to datasentraler i Norge med tilhørende konsulenttjenester.

KONTAKT OSS

   post@4human.no
   33 39 80 00
   Stensarmen 16,
3112 Tønsberg
   Postboks 2205,
3103 Tønsberg