Ledelsen

Bjørnar T. Andersen, Administrerende direktør Konsern

Bjørnar har mer enn 25 års erfaring fra IT-bransjen og har hatt en rekke ledende stillinger og styreverv i IT-bransjen. Han har blant annet vært administrerende direktør i Progress Software, Base2Buy og Spektrum Software. I tillegg har han vært medgründer av flere selskaper med exit til nye eiere. I 2011 flyttet Bjørnar og familien til Husøy i Vestfold, og da IT-konsernet skulle ha ny direktør var han et opplagt valg.

bta@4human.no

Stian Hessevik, Daglig leder, 4human IT

Stian startet i jobben som daglig leder i 4human IT i mars 2016. Han har både en teknisk og merkantil bakgrunn og har lang erfaring fra bransjen, både som daglig leder, salgsleder, forretningsutvikler og avdelingsleder fra selskaper som Inmeta, Software Innovation, TraceTracker og Innovate. Stian er oppvokst i Larvik og flyttet nylig tilbake til Nevlunghavn etter 15 år i Oslo.

sh@4human.no

Kenneth Kristensen, Leder serverdrift, 4human IT

Kenneth har 13 års erfaring fra IT-bransjen i ulike roller. Han begynte sin karriere i Comita som konsulent etter endt utdannelse som IT-ingeniør ved DPH (Den Polytekniske Høgskolen).  Senere har han jobbet som seniorkonsulent og teamleder i Comita. Da selskapet ble fusjonert inn i 4human (tidligere AD-Gruppen) i 2011, var Kenneth en naturlig del av ledergruppen til det nye selskapet.

kk@4human.no

Helge Sæthre, Leder support & leveranse, 4human HRM

Helge har en lang fartstid fra H&L (Aditro) og har innehatt forskjellige roller fra prosjektledelse av større leveranseprosjekter, ledelse av outsourcingsenheten, ledelse av Customer Care til Key Account Management. Helges omfattende erfaring og kompetanse både styrker avdelingen han leder, og ikke minst, sørger for at vår leveransekvalitet blir enda bedre.

hs@4human.no ​

Roar Aasvang, Styreleder 4human

Roar har over 20 års erfaring fra IT-bransjen i ulike roller. Han har jobbet som utvikler, prosjektleder, gründer, selger, administrerende direktør og konsernsjef.  Roar er utdannet sivilingeniør fra NTNU i Trondheim og siviløkonom fra BI, og har en unik forståelse for både IT og økonomi som fag.

ra@4human.no

4human er en ledende IT-leverandør som tilbyr HRM- og HMSK-systemer med tilhørende konsulenttjenester, og driftstjenester fra to datasentraler i Norge med tilhørende konsulenttjenester.

KONTAKT OSS

   post@4human.no
   33 39 80 00
   Stensarmen 16,
3112 Tønsberg
   Postboks 2205,
3103 Tønsberg