Ledelsen

bjørnar

Bjørnar T. Andersen, Administrerende direktør Konsern

Bjørnar har mer enn 25 års erfaring fra IT-bransjen og har hatt en rekke ledende stillinger og styreverv i IT-bransjen. Han har blant annet vært administrerende direktør i Progress Software, Base2Buy og Spektrum Software. I tillegg har han vært medgründer av flere selskaper med exit til nye eiere. I 2011 flyttet Bjørnar og familien til Husøy i Vestfold, og da IT-konsernet skulle ha ny direktør var han et opplagt valg.

bta@4human.no

roar

Roar Aasvang, Styreleder 4human

Roar har over 20 års erfaring fra IT-bransjen i ulike roller. Han har jobbet som utvikler, prosjektleder, gründer, selger, administrerende direktør og konsernsjef.  Roar er utdannet sivilingeniør fra NTNU i Trondheim og siviløkonom fra BI, og har en unik forståelse for både IT og økonomi som fag.

ra@4human.no

Roar Hansen

Roar Hansen, Daglig leder 4human TQM og 4human SIMPLI

Roar har mer enn 20 års fartstid i IT-bransjen og innehar bred erfaring fra ulike roller. Han har tidligere vært daglig leder i teknologiselskapene ayfie AS og SystemPartner International, og har også ledet avdelinger innenfor produktutvikling, leveranse og salg. Med et brennende hjerte for teknologi, og en sterk motivasjon for salg og gode kundeopplevelser, startet Roar jobben som daglig leder i 4human TQM og 4human SIMPLI i mai 2021.

rh@4human.no

Samuel Andersson

Samuel Andersson, Salgsdirektør SMB, 4human HRM

Samuel har mer enn 15 års erfaring fra ERP-bransjen og begynte i 4human i februar 2018. Han kommer nærmest fra Unit4 og før det jobbet han i 10 år med forskjellige salgslederstillinger i Visma. Samuel er opprinnelig fra Sverige og studerte økonomi ved Lunds Universitet før han flyttet til Norge i 2004.

sa@4human.no

Tor Erik Flatebø

Tor Erik Flatebø, CTO, 4human TQM

Tor Erik har over 20 års erfaring innen IT og software-bransjen. Han har hatt ulike roller som systemutvikler, prosjektleder og utviklingssjef og har en dyp kompetanse og forståelse av utviklingsprosesser og drift av programvare -selskaper. Tor Erik har også ledererfaring gjennom stillingen som daglig leder i 4human TQM fra 2016 til 2021.

tef@4humantqm.no

Helge Sæthre, Leder support & leveranse, 4human HRM

Helge har en lang fartstid fra H&L (Aditro) og har innehatt forskjellige roller fra prosjektledelse av større leveranseprosjekter, ledelse av outsourcingsenheten, ledelse av Customer Care til Key Account Management. Helges omfattende erfaring og kompetanse både styrker avdelingen han leder, og ikke minst, sørger for at vår leveransekvalitet blir enda bedre.

hs@4human.no ​

4human er en ledende Software-tech leverandør som tilbyr HRM- og Kvalitetsstyrings systemer med tilhørende konsulenttjenester.

KONTAKT OSS

   post@4human.no
   33 39 80 00
   Stensarmen 16,
3112 Tønsberg
   Postboks 2205,
3103 Tønsberg