4human inngår samarbeid med Helsetelefonen

Nylansering av funksjonalitet i 4human HRM

4human inkluderer Helsetelefonens tjenester som en modul i sin HRM applikasjon

Tønsberg/Oslo, 26 september 2019 – 4human

I slutten av Juli 2019 inngikk 4human en eksklusiv avtale med Helsetelefonen og 4human har tilgjengeliggjort Helsetelefonen som en modul i 4human HRM. Avtalen gir ansatte, og den ansattes familie, hos virksomhetene som bruker modulen full tilgang til Helsetelefonens tjenester. Den ansatte kan allerede ved registrering av sykefravær velge å bli kontaktet av sykepleier/lege.

Få tilgang og les mer om Helsetelefonen i 4human hrm: https://4humanhrm.no/helsetelefonen/

Som ledende leverandør av HR-løsninger for ledere og ansatte i det norske markedet, vil 4human styrke sin posisjon ytterligere ved å tilby ansatte og deres familie full tilgang til Helsetelefonens tjenester ved å tilby ny funksjonalitet direkte i HR-løsningen. Ingen andre HRM aktører tilbyr tilsvarende funksjonalitet på sykefraværsoppfølging som 4human.

Som navnet tilsier ønsker 4human å gjøre det daglige arbeidet enklere for ledere og ansatte. Ved å gi full tilgang til Helsetelefonens tjenester vil 4human tilby syke ansatte bedre oppfølging allerede ved registrering av egenmelding.

Vi tror denne funksjonaliteten vil hjelpe virksomheter å tilby bedre oppfølging og ivaretakelse av alle ansatte. Det bidrar til økt tillit til bedriften der man er ansatt, ansatte vil føle seg bedre ivaretatt og lojaliteten til arbeidsgiver vil øke. Dette er en win-win situasjon for ansatt og leder.

4human har med lanseringen av ny Helsetelefon-modul ytterligere styrket sin posisjon i det norske markedet som en ledende HRM-aktør. 4human er et IT-selskap som kan skilte med historie tilbake til 1956 og helt siden da har de hatt fokus på det som betyr noe: Mennesker.

4human er en ledende Software-tech leverandør som tilbyr HRM- og Kvalitetsstyrings systemer med tilhørende konsulenttjenester.

KONTAKT OSS

   post@4human.no
   33 39 80 00
   Stensarmen 16,
3112 Tønsberg
   Postboks 2205,
3103 Tønsberg