4human overtar

Onboardingtips.no

Aktuelt

God onboarding av nyansatte med programvare og tjenester fra 4human HRM

Tønsberg/Oslo, 22 Juni 2018 – 4human

4human øker satsningen på programvareløsninger innenfor HR og HR-ledelse og overtar Onboardingtips.no fra Theeasyway AS. 4human er Norges ledende leverandør av HR-løsninger for leder og ansatte i det norske markedet og vil med overtagelsen av Onboardingtips.no ytterligere forsterke denne posisjonen.

Onboardingtips.no har bygget opp bred og ledende kompetanse rundt fagområdet onboarding innenfor HR segmentet, og har utviklet en rekke sjekklister og veiledninger. 4human vil om kort tid lansere en egen onboarding håndbok som vil være et godt hjelpemiddel for virksomheter til å sikre en god velkomst for nyansatte og redusere risiko for turn-over.

4human har med overtagelsen av Onboardingtips.no ytterligere styrket sin portefølje av programvareløsninger innenfor HR segmentet. 4humans programvareprodukter innenfor HR består av HR ledelse og Oppfølging (Evolution), reise- og tidsystem (AD Travel og AD Tid), samt Personal-, Leder- og HMS-håndbøker. 4human HRM tilbyr senior konsulenttjenester innen HR ledelsesområdet og rådgir en rekke norske virksomheter hvert år. Nå er tjenestetilbudet forsterket og breddet med onboarding som er et fagområdet med stor fokus i markedet om dagen. Virksomheter har et stadig økt fokus på å sikre god rekruttering og en god start på ansettelsesforholdet til nye medarbeidere. Å unngå turn-over av nyansatte gjenspeiler seg direkte i selskapenes kultur og miljø, og ikke minst treffer det rett på selskapenes bunnlinje. 4human har kontorer i Tønsberg, Sarpsborg og Oslo.

Hvis du ønsker å lese mer om 4human sine onboarding tjenester, kan du følge denne lenken.

4human er en ledende Software-tech leverandør som tilbyr HRM- og Kvalitetsstyrings systemer med tilhørende konsulenttjenester.

KONTAKT OSS

   post@4human.no
   33 39 80 00
   Stensarmen 16,
3112 Tønsberg
   Postboks 2205,
3103 Tønsberg