4human gjennomfører sitt andre oppkjøp i år!

Aktuelt

Programvareselskapet TQM Partner AS

Tønsberg/Oslo, 03 Juli 2018 – 4human

TQM Partner AS er en av Norges ledende leverandører av systemer for kvalitetsstyring, HMS og miljø. Dette er 4humans andre oppkjøp i år. Selskapet øker med dette satsingen på programvareløsninger innenfor HR og HR-ledelse.

4human kjøper 100 prosent av aksjene i TQM Partner AS, en av Norges ledende leverandører av modulbaserte løsninger for elektronisk kvalitetsstyring.
4human er Norges ledende leverandør av HR-løsninger for ledere og ansatte i det norske markedet og vil med oppkjøpet av TQM Partner AS ytterligere forsterke denne posisjonen.

4human har kontorer i Tønsberg, Sarpsborg, Skien og i Oslo, men løser utfordringer over hele landet for alt fra små til mellomstore og store kunder i privat og offentlig sektor. 4human er et IT-selskap som kan skilte med en historie helt tilbake til 1956, og deres fagmiljø har tidligere vært en del av både NIT (Norsk Informasjonsteknologi) og IBM.

TQM Partner AS har hatt vekst og gode resultater hvert år. Bedriften har siden oppstarten i 2001 levert kvalitetsstyringssystemer og tjenester til 300 små og store virksomheter i privat og offentlig sektor, gjennom produktet TQM Enterprise.

4human har med oppkjøpet av TQM Partner AS mer enn 1.000 kunder rundt om i hele Norge. 4humans programvareprodukter innenfor HR består av HR-ledelse og oppfølging, reise- og tidssystem, samt personal-, leder- og HMS-håndbøker, og nå i tillegg altså programvareløsninger for kvalitetsstyring, HMS og miljø.

4human er en ledende Software-tech leverandør som tilbyr HRM- og Kvalitetsstyrings systemer med tilhørende konsulenttjenester.

KONTAKT OSS

   post@4human.no
   33 39 80 00
   Stensarmen 16,
3112 Tønsberg
   Postboks 2205,
3103 Tønsberg